امروز جمعه 7 ارديبهشت 1403

ثبت نام دانشجویان کارشناسی ناپیوسته

از دانشجویان محترم تقاضا می شود جهت جلوگیری از اتلاف وقت مدارک زیر را بطور کامل تهیه و سپس جهت ثبت نام مراجعه نمایند.

(زمان ثبت نام از 3 مهر الی 6 مهر بوده و این مرکز از روز شنبه الی سه شنبه پذیرای دانشجویان جهت ثبت نام خواهد بود.)
ساعت ثبت نام 8 الی 14
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام
(لطفا مطالب زیر را به دقت مطالعه فرمایید.)

1-اصل شناسنامه (بدون کپی)

2-اصل کارت ملی(بدون کپی)

3- یازده قطعه عکس4*3 تمام رخ که در سال جاری تهیه شده باشد.
تبصره1 :(تمام عکس ها پشت نویسی شود، نام و نام خانوادگی و رشته قبولی نوشته شود.)
تبصره2 : تصویر داوطلب باید واضح، مشخص و فاقد اثر مهر، منگنه و هر گونه لکه باشد.

4 -  متقاضیان خوابگاه در زمان ثبت نام به مرحله سوم (امور دانشجویی) هدایت خواهند شد و فرم خوابگاه را تکمیل خواهند نمود.
تبصره: ثبت نام خوابگاه های خودگردان مرکز به شرح ذیل می باشد:
         خوابگاه برادران: 315000 (سیصدوپانزده هزار) تومان
تبصره : مطابق سنوات گذشته همکاران مرکز برای تمامی دانشجویان ورودی جدید خوابگاه تهیه و در اختیار آنها قرار خواهند داد.

5 - مدرك‌ ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه (برادران) با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مندرج در صفحه 5 دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون دفترچه شماره یک
      تبصره 1: دانشجویانی که مشمول معافیت تحصیلی می شوند، زمان مراجعه و ثبت نام در دانشگاه باید نامه درخواست معافیت تحصیلی را از دانشگاه تحویل و به پلیس+10 مراجعه و جواب آن را به آموزش تحویل دهند، در غیر این صورت ثبت نام آنها موقت خواهد بود.
تبصره 2: مطابق آیین نامه نظام وظیفه دانشجویان مشمول معافیت تحصیلی باید درخواست خود را فقط در شهری که مشغول به تحصیل هستند، تحویل نمایند.
تبصره3 : اصل برگه اعزام به خدمت فاقد مهر غیبت برای مشمولین
تبصره4 :   اصل کارت معافیت دائم و یا پایان خدمت
تبصره 5 :پذیرفته شدگانی  که در حال خدمت می باشند حتما می بایست اصل برگه مرخصی تایید شده توسط یگان محل خدمت را همراه داشته باشند.

6-پذیرفته شدگانی که قبلا دانشجوی سایر دانشگاهها بوده اند، باید زمان ثبت نام کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل ارائه نمایند.
تبصره1: دانشجویانی که از دانشگاه قبلی انصراف داده اند نیازی به ارائه کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل نمی باشد و فقط فرم شماره 3 از دفترچه شماره یک ثبت نام سازمان سنجش را که توسط دانشگاه قبلی تکمیل شده همراه داشته باشند.
تبصره2 : دانشجویانی که از دانشگاه قبلی انصراف نداده و مدارک تحصیلی آنها در آن دانشگاه می باشد زمان ثبت نام باید نامه درخواست مدارک را از دانشگاه قبولی جدید دریافت و به دانشگاه قبلی مراجعه نمایند.

7-زمان شروع کلاسهای مرکز شنبه 1395/07/10 مهر ماه می باشد.
تبصره : پذیرفته شدگان محترم که از استانهای دور مراجعه می نمایند،بنحوی برنامه ریزی نمایند که در روز 10 مهر جهت شروع کلاس در دانشگاه حضور داشته باشند.

8-پذیرفته شدگان محترم توجه داشته باشند که در زمان ثبت نام مدارک تحصیلی بندهای فوق توسط دانشگاه دریافت و تا پایان تحصیل تحویل دانشگاه خواهد بود. در صورت نیاز لطفا قبل از مراجعه به مرکز کپی تهیه نمایید.

شماره تماس: 05155258801 داخلی 1 - آموزش