امروز سه شنبه 11 ارديبهشت 1403

پذیرش کارشناسی پیوسته

پیرو اطلاعیه مورخ 27/08/1398 سازمان محترم سنجش آموزش کشور بدين‌وسيله به اطلاع علاقمندان به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي پذيرش صرفاً با سوابق تحصيلي در دوره‌هاي روزانه، نوبت دوم (شبانه)

پیرو اطلاعیه مورخ 27/08/1398 سازمان محترم سنجش آموزش کشور بدين‌ وسيله به اطلاع علاقمندان به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي پذيرش صرفاً با سوابق تحصيلي در دوره‌هاي روزانه، نوبت دوم (شبانه) مرکز آموزش عالي کاشمر مي‌رساند داوطلبان متقاضی به تحصیل باید تا مورخ 12/10/1398 ضمن مطالعه شرایط ذیل مدارک مورد نیاز را تهیه و به آموزش مرکز تحویل نمایند.

ا) كليه متقاضيان مي‌بايست داراي گواهينامه دوره پيش‌دانشگاهي (نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي)، يا ديپلم نظام آموزشي جديد 3-3-6 ، يا مدرك ديپلم كامل متوسطه نظام قديم (دوره چهارساله) و يا كارداني (فوق ديپلم) بوده و يا حداكثر تا تاريخ 98/06/30 نسبت به اخذ مدرك مربوط اقدام نمايند. بديهي است فارغ‌التحصيلان در مدارك فوق تا تاريخ 98/11/30 در صورت امكان شروع به تحصيل از سوي دانشگاه و يا موسسه آموزش عالي مربوط، براي نيمسال دوم سال تحصيلي 99-98 مي‌توانند در اين مرحله متقاضي ثبت‌نام شوند.

تبصره: دارندگان ديپلم فني و حرفه‌اي و كاردانش نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي و يا مدرك كارداني مي‌باشند حق ثبت‌نام در اين مرحله را ندارند.

2) كليه داوطلبان مي‌بايست در زمان اعلام شده مدارك خود را براي بررسي به مرکز تحویل و پس از بررسي مدارك درصورت داشتن شرايط فرم تعهد (براي جلوگيري از ثبت مشخصات داوطلب در چند رشته‌محل و يا چند موسسه) را تکمیل نمایند.

3) کلیه داوطلبان بعد از احراز شرایط و اعلام دانشگاه مي‌بايست با مراجعه به مرکز نسبت به پرداخت مبلغ 275.000 (دويست و هفتاد و پنج هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان اقدام نمايند.

نكته: كليه متقاضيان لازم است از پيش‌نويس تقاضانامه ثبت‌نام در اين مرحله را كه در لينك ذيل اطلاعيه سازمان محترم سنجش آموزش کشور قرار گرفته است پرينت تهيه نموده و پس از تكميل به این مرکز ارائه نمايند.

4) داوطلبان مي‌بايست در زمان ثبت‌ اطلاعات در سامانه مربوط از طريق دانشگاه/موسسه آموزش عالي در خصوص كدرشته مورد علاقه خود دقت و توجه لازم را بعمل آورند. بديهي است پس از ثبت، كدرشته محل ثبت شده براي داوطلبان قابل تغيير و يا تعويض نيست.

5)  كليه متقاضيان «مرد» مي‌بايست در زمان ثبت‌نام و شركت در اين مرحله از پذيرش دانشجو، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.

6) پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط (در این مرکز) تلقي مي‌شوند و شروع به تحصيل آنان تا زمان تاييد نهايي اين سازمان بصورت مشروط خواهد بود.

7) براساس اعلام سازمان محترم سنجش آموزش کشور در صورت پذيرش نهايي داوطلبان در اين مرحله، قبولي قبلي آنان « لغو» و با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد و چنانچه داوطلبان متقاضي، در دوره‌هاي روزانه مندرج در اين اطلاعيه پذيرفته شوند، حتي با دادن انصراف از تحصيل نيز حق انتخاب رشته‌هاي دوره روزانه را در آزمون سراسري سال بعد (1399) نخواهند داشت.

مدارك مورد نياز:

الف) یکبرگ کپی از اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم چهارساله نظام قديم با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش همراه با ریز نمرات

ب) یکبرگ کپی از اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم نظام آموزشي جديد 3-3-6 با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش همراه با ریز نمرات

ج) یکبرگ کپی از اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم دوره متوسطه با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش همراه با ریز نمرات

د) یکبرگ کپی از اصل و يا گواهي مدرك پيش‌دانشگاهي براي داوطلبان نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش همراه با ریز نمرات

ر) گواهي اخذ مدرك كارداني براي آن دسته از دارندگان مدرك ديپلم نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي مي‌باشند.

ز) کپی صفحه اول شناسنامه

ص) کپی کارت ملی

م) یک قطعه عكس 4×3 تهيه شده در سال جاري.

ن) مدرك نظام وظيفه براي برادران مشمول.

و) نکمیل و ارائه فرم تقاضانامه سازمان سنجش از لینک ذیل

كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست بعد از ثبت‌نام مشروط در دانشگاه و يا موسسه آموزش عالي محل مراجعه به همراه تصوير ديپلم نظام قديم يا نظام جديد آموزشي و يا گواهي پيش‌دانشگاهي خود، به «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائيديه‌ تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند. كليه پذيرفته‌شدگان حتماً نام ‌رشته و مركز/واحد آموزشي محل تحصيل خود را در فرم «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» اعلام نمايند.

شماره تلفن جهت کسب اطلاعات بیشتر:

05155258801 داخلی 1

پاسخگویی در فضای مجازی و نرم افزار بومی سروش : sapp.ir/ukashmar