امروز شنبه 8 ارديبهشت 1403

۹۴ درصد کلاسهای برخط مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار شد

معاون آموزشی و پژوهشی مرکز آموزش عالی کاشمر از برگزاری 94 درصد کلاس های برخط مرکز آموزش عالی کاشمر در ماههای اخیر و پس از شیوع کرونا خبر داد.
دکتر میثم عابدین پور  در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر با ارائه گزارشی از عملکرد این  مرکز ،جهت انجام فعالیتهای آموزشی در دوران کرونا اظهار داشت:  همزمان با اعلام تعطيلي كلاس هاي آموزشي توسط ستاد ملي مبارزه با كرونا در جهت كنترل ويروس Covid-19 و به لحاظ ادامه فعاليت هاي آموزشي، شوراي آموزشي مركز آموزش عالي كاشمر از اسفند ماه پارسال تشكيل و برگزاري كلاس هاي آموزشي-نظري بصورت برون خط و براي هر گروه و رشته آموزشي با ارائه محتواي درسي (ويدئوهاي آموزشي، اسلايدهاي درسي، فايل هاي صوتي، جزوات و يادداشت هاي درسي) انجام شد.
وی با اشاره به تشکیل كارگروه فني جهت برگزاري كلاس هاي مجازي برخط در فروردين گفت: سامانه آموزش مجازي برخط با قابليت شركت همزمان 500 كاربر و ذخيره محتواهاي آموزشي بصورت هاي مختلف MP4وMP3  ايجاد و متعاقب آن كارگاه هاي آموزش سامانه براي كاربران نيز برگزار شد.
دکتر عابدین پور ابراز کرد:با تجهيز برخي كلاس هاي درسي به امكانات مورد نياز جهت برگزاري كلاس هاي مجازي، از 23 فروردین ماه امسال برگزاری كلاس هاي برخط علاوه بر آموزش هاي برون خط آغاز شد و بطور متوسط 94درصد كلاس هاي برخط برگزار شده است.
وی با بیان اینکه تمامي كلاس هاي برخط توسط امور كلاس ها، پشتيبان هاي فني سامانه و دفتر نظارت و ارزيابي رصد مي شود؛ افزود: جهت حمايت از دانشجويان اولين مرحله كمك هزينه خريد اينترنت به دانشجويان نيز اعطا شد.
معاون آموزشی و پژوهشی مرکز آموزش عالی کاشمر اعلام کرد: هم اكنون علاوه بر برگزاري كلاس هاي برخط  و  برون خط استاد و دانشجو (پيام رسان سروش)، كيفيت آموزش هاي مجازي برخط نيز از طريق فرم هاي ويژه کارگروه نظارت و ارزيابي توسط دانشجويان و کارشناسان خبره ارزش يابي مي شود.