امروز جمعه 14 ارديبهشت 1403

پیام قدردانی رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر از همکاران و عوامل اجرایی

برگزاری کنکور 1402 به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، در روزهای28 و 29 دی ماه امسال، مرکز آموزش عالی کاشمر میزبان برگزاری رقابت دو هزار و 482 داوطلب اولین دوره آزمون سراسری سال1402 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در شهرستان کاشمر بود. رویدادی که با برنامه ریزی های گسترده حوزه های مختلف دانشگاه و نهادهای مرتبط در کمال صحت و سلامت کامل و با نظارت سازمان سنجش برگزار شد. طی دو روز برگزاری آزمون، هزار و 126 داوطلب در گروه آزمایشی تجربی، 104 نفر در گروه آزمایشی زبان خارجی، 766 نفر در گروه آزمایشی علوم انسانی و 83 نفر در گروه آزمایشی هنر و 217 نفر در گروه آزمایشی ریاضی و فنی در جلسه آزمون حضور یافتند و تعداد غائبین در مجموع 276نفر بود که تقريبا 11درصد کل داوطلبان را شامل مي شود. در همین راستا ، دکتر امین حسینی، سرپرست مرکز آموزش عالی کاشمر، طی پیامی از زحمات کلیه همکاران و عوامل اجرایی شهرستان در امر برگزاری این آزمون تقدیر و تشکر نمود. متن پیام بدین شرح است: بسمه تعالی خداوند متعال را شکر می گوییم که با همت والا و تلاش بی دریغ همه همکاران و عوامل اجرایی برگزاری کنکور امسال نیز مانند سال های گذشته، شاهد برگزاری منظم، با آرامش و در کمال سلامت اولین دوره آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در شهرستان کاشمر بودیم . بدون شک برگزاری این آزمون با حجم گسترده و پرشمار داوطلبان، وظیفه ای خطیر و کاری بسیار حساس است که نیاز به برنامه ریزی گسترده و مساعی بسیار دارد، به ویژه اینکه دانشگاه مرکز آموزش عالی کاشمر به عنوان حوزه مرکزی شهرستان مسئولیت برگزاری این آزمون را بر عهده داشت. از این رو برخود لازم می دانم؛ ضمن تشکر از نهادهای دست اندرکار برگزاری آزمون در شهرستان اعم از نیروهای هلال احمر، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، اداره آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور، ادارات برق، مخابرات، گاز و سایر ادارات و سازمان‌های مربوطه از تلاش و همت ارزشمند و مسئولیت پذیر تمامی همکاران سختکوش در بخش های آموزش، حراست، خدمات، تاسیسات، فناوری و سایر کارکنان که در این امر ما را یاری رسانده اند، تقدیر و تشکر نمایم. از خداوند متعال برای همه شما بزرگواران سلامتی و توفیق روز افزون در عرصه علم و دانش را خواستارم.

ومن الله التوفیق دکتر امین حسینی- سرپرست مرکز آموزش عالی کاشمر