امروز شنبه 8 ارديبهشت 1403

پیام رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در پیامی به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه، این روز را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی  و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر دکتر «هادی معماریان» در این پیام با گرامیداشت شهادت آیت الله مفتح، وحدت دو نهاد حوزه و دانشگاه را منشا اثرات مثبت در توسعه جامعه دانست.
در این پیام آمده است:
حوزه و دانشگاه به عنوان دو نهاد اندیشه ورزی در جامعه اسلامی، از جایگاه متعالی برخوردارند و وحدت حوزه و دانشگاه  کلید واژه  دستاوردهای فرهنگی و علمی انقلاب اسلامی است .
ما امروز هم بیش از هر زمان دیگری به این وحدت  برای مبارزه با استبداد و پیمودن راه های دشوار برای رسیدن به قله های پیشرفت نیازمندیم و امید داریم؛ به مدد حضور نیروهای جوان و پویا در این دو نهاد تاثیرگذار، با روزآمدسازی مسایل بر اساس تحولات روز جامعه، زمینه ساز پویایی هر چه بیشتر بسترهای اندیشه در کشورمان باشند.
اینک با گرامیداشت سالروز شهادت مظلومانه شهید آیت الله مفتح، همدلی و همراهی نهاد حوزه و دانشگاه را گرامی داشته و امیدوارم ثمره این وحدت، تعالی جایگاه اندیشه درکشور و رفع چالش های مبتلابه جامعه باشد.

دکتر هادی معماریان
رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر