امروز سه شنبه 29 اسفند 1402

پیام تبریک رییس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز "جمهوری اسلامی"

رییس مرکز آموزش عالی کاشمر  به مناسبت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی  پیامی صادر نمود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، دکتر هادی معماریان، طی پیامی فرارسیدن ۱۲ فروردین ماه، روز جمهوری اسلامی ایران را که به تعبیر رهبر معظم  انقلاب سلامی،    نقطۀ مکمّل و متمّم انقلاب بیست و دو بهمن ۵۷ بود را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است؛

"به نام خداوند جان و خرد "

بدون شک یوم الله ۱۲فروردین، جلوه‌ای از قدرت لایزال الهی و اراده مصمّم ملت فهیم ایران اسلامی است که با انتخابی تاریخ ساز، جمهوری اسلامی ایران را برپا نمودند. در روز پربرکت ۱۲فروردين سال ۵۸ نظامی متولد شد که نور اسلام را متجلّی ساخت و ساختار جدید سیاسی و اجتماعی، بر مبنای آرای اکثریت مردم تثبیت شد و رسما نظام جمهوری اسلامی مورد تایید  ملت مسلمان ایران قرار گرفت.   بر اين اساس، اصل "جمهوريت" و "اسلاميت"، اصل جدايی ناپذير در نظام  جمهوری اسلامی ايران است و همه را به اندیشه ای نوین و تأثیرگذار برای ساختن جامعه ای آرمانی امیدوار کرد ، به گونه ای که می توان با مشارکت فعّالانه مردم در همه عرصه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، افق روشن تری، فراروی نسل کنونی و نسل های آینده برای رسیدن به ایرانی سربلند قرار گیرد.

۱۲ فروردین، روز آغاز حکومت دینی به انتخاب مردم و مُهر تاییدی بر مردم سالاری دینی بود و با هر انتخابات در ایران اسلامی، روز جمهوری اسلامی تکرار می شود.

اینجانب ضمن تبریک یوم الله ۱۲ فروردین ماه به جامعه دانشگاهیان و مردم ولایت مدار و شریف دیار ترشیز، از درگاه خداوند متعال آرزومندم در سایه عنایات حضرت ولی عصر (عج)، آرمان های امام خمینی(ره) و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب(مد ظلّه العالی)، در این سال که مزیّن به نام «سال  تولید، پشتیبانی ها، مانع  زدایی ها» شده است، بتوانیم با هم افزایی و مشارکت  همه اقشار به ویژه نخبگان و دانشگاهیان، شاهد رشد فزاینده درخت تنومند انقلاب و برداشتن گام های استوارتری در راه توسعه و پیشرفت ایرانی آباد و سربلند باشیم.

هادی معماریان

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر