امروز جمعه 7 ارديبهشت 1403

پیام تبریک رییس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو

سرپرست مرکز آموزش عالی کاشمر روز دانشجو را تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر دکتر امین حسینی، سرپرست مرکز آموزش عالی کاشمر، طی پیامی فرا رسیدن ۱۶ آذر، روز دانشجو را به جامعه علمی و دانشگاهی منطقه به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت.متن پیام به شرح زیر است:

"بسم ا... الرحمن الرحیم"

۱۶ آذر، یادآور ایستادگی، بیداری و هوشیاری جوانان فرهیخته‌ای است که اولین پاسخ جدی را به سلطه‌گری آمریکا دادند و نهال انقلاب را با خون خود آبیاری کردند؛نهالی که امروزه به درختی تنومند تبدیل شده و به دست شما عزیزان سپرده شده و این مسئولیتی بس سنگین است که همه ملّت و بخصوص شما دانشجویان که سردمداران پیشرفت و ترقّی این کشور هستید، در قبال آن وظیفه دارید. در واقع ،این روز فرصت مغتنمی است تا یاد و خاطره شهیدان دانشجو به ویژه شهیدان ۱۶ آذر را گرامی داریم و با الگوگیری از روحیه عدالت خواهی و مطالبه‏‌گری آن عزیزان در مسیر تحقق آرمان‌های این مرز و بوم حرکت کنیم. بدیهی است؛ در نگاه گام دوم انقلاب اسلامی، به جوانان و دانشجویان توجه ویژه ای شده است به ویژه در شرایطی که جبهه استبکار با استفاده از تمام ظرفیت خود به دنبال تداوم سلطه‏‌گری بر منطقه و ایران اسلامی است و با اعمال تحریم و نفوذ و صرف هزینه‌های هنگفت می‌کوشد کشور را از مسیر استقلال و پیشرفت منحرف سازد، لذا تداوم راه شهیدان از سوی دانشجویان غیور و فرهیخته‌ این است که با مجاهدت علمی خود خواسته‏‌های شوم بدخواهان این ملت را خنثی ‌کنند و با بهره‏‌گیری از مبانی اصیل اسلامی، اخلاقی و فرهنگ در جهت تحقق اهداف، برنامه‌ها و رفع نیاز‌های جامعه با تغییر روش‌ها در راستای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تلاش و مجاهدت نمایند. به یقین دانشجوی آگاه با الهام از سیره سیاسی الهی امام و به کارگیری نصایح رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در خط سرخ شهادت، دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، در راستای استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی می کوشد. اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، این روز را به همه دانشجویان به ویژه دانشجویان عزیز مرکز آموزش عالی کاشمر تبریک می‏‌گویم وامیدوارم آنان با نشاط و شور جوانی در پیشبرد اهداف و توسعه علمی ایران عزیزمان قدمهایی استوار بردارند. ان شاءا...

امین حسینی- سرپرست مرکز آموزش عالی کاشمر