امروز شنبه 8 ارديبهشت 1403

پیام تبریک ریاست مرکز آموزش عالی کاشمر به ریاست جدید شورای اسلامی شهر کاشمر

جناب حجت الاسلام میثم خزاعی مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ترشيز
بدون شک در زندگی شهری امروز تکیه برخرد جمعی ضرورتی اجتناب ناپذیر است و  از آنجا که با درایت نظام مقدس جمهوری اسلامی زمینه تصمیم‌گیری مشورتی در اداره امور شهرها برعهده شوراها گذاشته شده‌است؛ شورای اسلامی شهر می تواند در راستای تعالی جامعه گامی اساسی بردارد. نظر به اهمیت این جایگاه خطیر، انتخاب حضرتعالی را به عنوان ریاست شورای اسلامی شهر کاشمر که نشأت گرفته از تلاش و دغدغه‌مندی  جنابعالی نسبت به رفع مشکلات شهر و شهروندان است؛ تبریک عرض می نمایم.
از درگاه پرودگار توانا، برای جنابعالی سعادت، تداوم تعالی و توفیق برای خدمتی سرشار از شور و نشاط در مسئولیت خطیر خدمت رسانی به شهروندان آرزو دارم.
دکتر هادی معماریان خلیل‌آباد رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر