امروز يكشنبه 9 ارديبهشت 1403

پیام تبریک رئیس دانشگاه دولتی کاشمر به مناسبت فرارسیدن عید قربان

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در پیامی، فرارسیدن عید سعید قربان و آغاز دهه ولایت را به اعضای هیأت علمی، اساتید، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، در متن پیام دکتر امین حسینی آمده است:

عید قربان زیباترین نسیم تعبد در برابر یگانه خالق هستی،جلوه گاه صداقت یکتاپرستان و یادآور عبور پیروزمندانه از آزمون سخت و سنگین الهی حضرت خلیل‌الرحمن(ع) است که با دل کندن و رهایی از تمامی تعلقات دنیوی و قربانی کردن نفس سرکش، راه و رسم اطاعت، بندگی و گذشتن از خود و دل‌بستگی‌ها را به انسان می‌آموزد.
در این روز خجسته زائران کوی یار با درک عارفانه و وقوف باشعور مشعرالحرام، با تضرع و دعا، قلب خود را آماده پذیرش رحمت الهی در روز عید عاشقی و بندگی خدا و پیروی از سنت نبوی می‌کنند.
اینجانب ضمن گرامیداشت فرارسیدن این عید خجسته که باشکوه‌ترین و زیباترین جلوه تعبد و اطاعت در برابر خداوند متعال است را به مسلمین جهان به‌ویژه اعضای هیأت علمی، اساتید، کارکنان و دانشجویان تنها دانشگاه دولتی منطقه ترشیز تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.