امروز جمعه 7 ارديبهشت 1403

همزمان با دهه كرامت؛ اساتيد برتر مركز آموزش عالي كاشمر تجليل شدند

مدير آموزشي مركز آموزش عالي كاشمر  گفت: در راستاي  گراميداشت مقام معلم (استاد) و همزمان با دهه كرامت از اساتيد برتر اين مجموعه دانشگاهي تجليل شد.

دكتر ميثم مجيدي در گفتگو با روابط عمومي و امور بين الملل مركز آموزش عالي كاشمر گفت: بر اساس نتايج ارزشيابي دانشجويان از اساتيد و مدرسين مركز (اعم از اعضاي محترم هيات علمي و مدرسين محترم مدعو)، به تفكيك رشته هاي تحصيلي مركز، 5 نفر برتر در هر رشته تعيين شدند كه در اين خصوص، ميانگين وزني امتيازات اساتيد، ملاك عمل قرار گرفت.

وي با تاكيد بر لزوم پاسداشت تلاشهاي مثمر ثمر اساتيد در ارتقا كمي و كيفي فعاليت هاي آموزشي تصريح نمود: با عنايت به تلاشهاي بي دريغ مدرسين و كمك آنان به انجام وظايف آموزشي و ارتقاء كمي و كيفي مركز، نسبت به تقدير از مدرسين مركز، بويژه مدرسين برتر اقدام شد.