امروز جمعه 14 ارديبهشت 1403

سرپرست مرکز آموزش عالی کاشمر در اجلاس روسای دانشگاه های کشور حضور یافت

سرپرست مرکز آموزش عالی کاشمر در اجلاس روسای دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشکده ها و پارک های علم و فناوری کشور مراکز آموزش عالی، پژوهشکده ها و پارک‌های علم و فناوری کشور حضور یافت. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر ،در این اجلاس که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد؛ دکتر امین حسینی رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر نیز شرکت کرد. در این اجلاسیه، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه اهداف اجلاس با گردهم آمدن مسئولان دانشگاهی و تبادل نظر با یکدیگر محقق شد، گفت: بهره‌وری در آموزش عالی یک اصل است، ما در این دوره از وزارت علوم پنج اولویت را در نظر گرفتیم و باید تمام نیروهایمان را بسیج کنیم تا این اولویت‌ها محقق شود. دکتر محمدعلی زلفی‌گل گفت: مرجعیت و دیپلماسی علم، فناوری و نوآوری، آموزش، پژوهش و برونداد هدفمند؛ نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری؛ شاگرد، فناور و نوآورپروری و تولید خدمت، ثروت و سرمایه از دانش پنج اولویت ما است. وزیر علوم اظهار داشت: برخی به علم و فناوری به دیدگاه مخرب نگاه می‌کنند و بمب اتم می‌سازند و برخی به دیدگاه نجات بشر نگاه می‌کنند و واکسن و دارو و تجهیزات می‌سازند، پس باید بر روی فرهنگ نوآوری هم کار کنیم. ما موظفیم کنسلی عالم تر، اخلاق مدارتر و عاقل تر تحویل جامعه دهیم. هر دانشگاه در هر استان حتما باید سرمایه‌های آن استان را افزایش دهد. وی افزود: اگر دانشگاه در تولید خدمت و ثروت بی‌تأثیر باشد، شایسته نیست.دکتر زلفی‌گل از رؤسای دانشگاه‌ها خواست؛ سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها را حتماً مدنظر قرار دهند و آیین‌نامه ترفیع و ارتقا را بازنگری کنند. وزیر علوم با تاکید برساخت خوابگاه‌های دانشجویی ازرؤسای دانشگاه ها خواست؛ از ظرفیت خیرین در دانشگاه‌ها به خوبی استفاده کنند. وی خاطرنشان کرد: بحث زیست سالم دانشجویی، بحث پذیرش دانشجویان خارجی، بحث استفاده از ظرفیت کانون‌های فرهنگی بسیار مهم است و رئیس دانشگاهی ماندگار می‌شود که بجز برنامه‌های آموزشی برای موضوعات اوقات فراغت و فرهنگ دانشجویان نیز برنامه داشته باشد. دکتر زلفی‌گل عنوان کرد: رؤسای دانشگاه باید تور فناوری، طرح ملی کارآفرینی، مرجعیت علمی، پسادکترای فناوری و طرح‌های مربوط به فناوری را جدی بگیرند گفتنی است؛ پنل‌های پژوهشی، آموزشی، علم و فناوری و مسائل دانشجویی در این اجلاس دو روزه برگزار شد.