امروز يكشنبه 9 ارديبهشت 1403

رئیس دانشگاه دولتی کاشمر اهانت به ساحت قرآن کریم را محکوم کرد

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در کشور سوئد، خواستار اقدام دستگاه‌های متولی در عرصه بین‌المللی شد.

متن بیانیه دکتر امین حسینی به شرح ذیل است:

اهانت به قرآن کریم و هتک حرمت این کلام نورانی توسط عوامل مزدور سازمان‌یافته از سوی قدرت‌های استکباری در راستای پروژه شوم اسلام‌ستیزی و ترویج اسلام هراسی اتفاق افتاد که سرکردگان صهیونیسم و واماندگان غربی سال‌ها به دنبال آن هستند تا دشمنی‌شان را نسبت به اسلام و مسلمین نمایان کنند.

این حرکت وقیحانه که از سر استیصال مدعیان دروغین حقوق بشر و آزادی بیان در ایام مقدس ذی‌الحجه اتفاق افتاد تنها توهین به اسلام و مسلمانان نبود، بلکه توهین و هتاکی به تمام ادیان و کتب آسمانی است که قطعاً با محکومیت گسترده جهانی روبرو خواهد شد.

اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی در دانشگاه دولتی کاشمر ضمن اعلام انزجار از این عمل شنیع و اقدام جاهلانه، این حرکت رذیلانه را محکوم کرده و امیدوارم با واکنش گسترده آزادی خواهان جهان از تکرار این عمل شیطانی که موجب جریحه‌دار شدن عواطف امت اسلامی می‌شود، جلوگیری گردد.

دکتر امین حسینی
رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر