امروز شنبه 8 ارديبهشت 1403

خرید بیش از ۱۳۰ جلد کتاب به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون ریال / فرایند آماده‌سازی کتاب‌ها در حال انجام است

بیش از ۱۳۰ جلد کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب ۱۴۰۲ به ارزش بالغ بر ۲۰۰ میلیون ریال خریداری شد که فرایند آماده‌سازی کتاب‌های اهدایی و خریداری شده در حال انجام است.

به گزارش کتابخانه و مرکز اطلاع‌رسانی مرکز آموزش عالی کاشمر، به درخواست و پیشنهاد دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز آموزش عالی کاشمر بیش از ۱۳۰ جلد کتاب به ارزش تقریبی ۲۰۰ میلیون ریال مرتبط با رشته‌های تحصیلی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب ۱۴۰۲ خریداری شد.

فرایند آماده‌سازی کتاب‌های خریداری شده شامل ثبت دفتر، ثبت نرم‌افزار کتابخانه، لیبل و بارکد گذاری در حال انجام است تا علاقه‌مندان بتوانند به‌راحتی از کتاب‌های خریداری شده استفاده نمایند.

پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریورماه تمامی کتاب‌های خریداری شده در دسترس دانشجویان، اساتید و کارکنان گرامی قرار گیرد.

دانشجویان، اساتید و کارکنان محترم می‌توانند درخواست‌های خرید خود را از طریق سایت دانشگاه – قسمت کتابخانه – درخواست خرید منبع، ارسال نمایند تا در اولین فرصت خریداری گردد.