امروز پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403

حضور پر شور دانشگاهیان مرکز آموزش عالی کاشمر در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن 1401

دانشگاهیان مرکز آموزش عالی کاشمر همچون سایر اقشار مختلف مردم کاشمر در راهپیمایی باشکوه سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران شرکت کردند. به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی مرکز آموزش عالی کاشمر ، در طلیعه چهل و چهارمین بهار انقلاب اسلامی، اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان دانشگاه بیرجند با حضور همراه با بصیرت و حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن شور همبستگی و شکوه اقتدار را به نمایش گذاشتند. دانشگاهیان مرکز آموزش عالی کاشمر با حضور در این راهپیمایی، بار دیگر با آرمان‌های بنیانگذار کبیر نظام جمهوری اسلامی، شهدا و رهبر معظم انقلاب عهد و پیمان دوباره بستند آنان در کنار سایر مردم غیور ایران با حضور در راهپیمایی دشمن شکن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران حمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی ایران ابراز نمودند.. . گفتنی است؛ شعار محوری دهه فجر امسال "ایران استوار، ۴۴ سـال افتخار" است و ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ با عنوان روز " انقلاب اسلامی؛ جشن حضور، ایران یکپارچه" نامگذاری شد.