امروز پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403

حضور معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مرکز در اجلاس معاونان آموزشی سراسر کشور

در این جلسه که در روز سه شنبه مورخ 28/05/99 به میزبانی دانشگاه کردستان و به صورت مجازی برگزار گردید دکتر غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص تلاش حداکثری و برنامه ریزی مناسب دانشگاه ها در جهت افزایش کیفیت آموزش مجازی و ایجاد امکان حضور دانشجویان نوورود تاکید نمودند. دکتر خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت نیز با ارایه گزارشی از موفقیت نسبی دانشگاه ها در برگزاری آموزش مجازی نیمسال تحصیلی گذشته، فرهنگ سازی در آموزش الکترونیک را تاکید نمودند. دکتر عابدین پور اظهار داشت: در این جلسه خودیادگیری (Self-learning) استادان و کارشناسان دانشگاه ها در آموزش الکترونیک بسیار مورد تاکید قرار گرفت و در این زمینه اساتید موظف به ارتقای سطح کیفی ایجاد و ارایه محتواهای آموزشی هستند. ایشان افزودند، مرکز آموزش عالی کاشمر با وجود دارا بودن اساتید جوان و کوشا، امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مطلوب و تجربه موفق در آموزش های مجازی، آمادگی لازم جهت ارائه خدمات آموزشی مطلوب برای سال تحصیلی آتی را دارد.