امروز جمعه 14 ارديبهشت 1403

حضور سرپرست مرکز آموزش عالی کاشمر در نشست کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی نیشابور، تربت حیدریه، کاشمر، گناباد و تربت جام در وزارت عتف

دکتر امین حسینی، سرپرست مرکز آموزش عالی کاشمر، درنشست کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی نیشابور، تربت حیدریه، کاشمر، گناباد و تربت جام در وزارت عتف حضور یافت. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، این نشست به ریاست دکتر عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس کمیسیون دائمی هیأت امنای این دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در معاونت آموزشی وزارت عتف برگزار شد. گفتنی است؛ درشرایط حاضرنقش محوری دانشگاههای درتولید علم وتوسعه کشور انکارناپذیر بوده وانتظارات بسیارگسترده ای از دانشگاهها وجود دارد؛ دانشگاهها مکلفند همسو با گسترش روز افزون علوم و فنون و تکنولوژی های جدید و پیشرفته درجهان و با توجه به نیازکشور، نیروی انسانی متدین ومتبحر، با نشاط وفعال، بالنده ومتفکر با توجه به نیازکشور تربیت کنند، علاوه برآن به تولید علم وبویژه علم بومی همت گمارند . بنابراین اداره امور دانشگاهها بعنوان مغز متفکر جامعه باید قوانین ومقرراتی با ویژگیتهای متفاوت ازسایر دستگاهها داشته باشد لذاقانون تشکیل هیات امناء به همین منظور درشورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده وتا حد زیادی اختیارات ویژه ای به دانشگاهها وموسسات آموزش عالی وپژوهشی داده است.