امروز شنبه 8 ارديبهشت 1403

بیانیه رئیس دانشگاه دولتی کاشمر در محکومیت به قرآن کریم

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در بیانیه ای هتک حرمت به قرآن کریم را محکوم کرد.
متن بیانیه دکتر امین حسینی به شرح زیر است:
بر هیچ انسان صاحب خرد و اندیشه ای پوشیده نیست که قرآن کریم، کتاب آسمانی و بیان وحیانی است که به منظور هدایت بشر و برای سعادت و راه یابی انسان به سوی حق بر اشرف مخلوقات و کائنات و سرور و سید پیامبران حضرت محمد مصطفی(ص) نازل شده و محافظت از آن بر همه مسلمانان واجب است.  اقدام رذیلانه، غیرعقلانی و غیراخلاقی اهانت به این معجزه تابناک نبوی که در سایه حمایت دولت سوئد صورت گرفته در واقع یک جنایت و حرکت دین ستیزانه و هنجار شکنانه دشمنان اسلام است که خود بیانگر گسترش روزافزون گرایش به این آیین نورانی و نشان دهنده استیصال دشمنان در مواجهه با این نور جاودان است.
لذا ما دانشگاهیان بر خود لازم می دانیم ضمن عرض تسلیت به محضر حضرت ولیعصر(عج)،  انزجار خود را از این اقدام وحشیانه و رفتار بی شرمانه فردی ملحد در هتک حرمت به ساحت قرآن کریم اعلام داشته و از مجامع حقوقی و بین المللی خواستاریم که پیگیری و محکومیت این عمل قبیح را در دستور کار خود قرار دهند.

دکتر امین حسینی
رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر