امروز شنبه 15 ارديبهشت 1403

به صورت مجازی؛ مرکز آموزش عالی کاشمر ترم تابستان برگزار می کند

مرکز آموزش عالی امسال ترم تابستان را به صورت مجازی برای دانشجویان کارشناسی سراسر کشور برگزار می کند و ثبت نام مقدماتی از 29  خرداد آغاز  و تا 16 تیرماه ادامه دارد.
سرپرست معاونت آموزشی مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: مرکز آموزش عالی کاشمر با توجه به شیوع ویروس کووید ۱۹، به منظور جبران بخشی از مشکلات آموزشی به وجود آمده برای دانشجویان بخصوص دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی، ترم تابستان ۱۴۰۰ را به صورت غیرحضوری (مجازی) برگزار می‌کند.
دکتر میثم مجیدی اظهار داشت: کلیه فرایندهای مربوط به دوره تابستان اعم از ثبت نام، شرکت در کلاس‌های آموزشی، امتحانات و ارسال نمرات بصورت غیر حضوری انجام خواهد شد و تمامی دانشجویان دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مجاز به ثبت نام در این دوره هستند.
وی گفت: دروس عمومی شامل اندیشه اسلامی 1، اندیشه اسلامی 2، اخلاق اسلامی، آیین زندگی، انقلاب اسلامی ایران، تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی ( یا تاریخ تحلیلی صدر اسلام، تاریخ امامت)، تفسیر موضوعی قرآن (یا تفسیر موضوعی نهج البلاغه) ، ادبیات فارسی، زبان انگلیسی (عمومی)، دانش خانواده و جمعیت و دروس پایه شامل
ریاضی1 2 و 3(معادلات دیفرانسیل) و فیزیک 1 و 2 در ترم تابستانی ارائه شده است.
 وی افزود:  آموزش غير حضوري توسط سامانه (adobe Connect) انجام و تمامي دروس بصورت فايلهاي صوتي و تصويري در هر زماني قابل مشاهده مي باشد. حضور و غياب در همين سامانه انجام و امتحانات نيز به دو روش در سامانه (adobe Connect) ويا (Moodle) توسط اساتيد انجام خواهد شد كه هر دو سامانه قابليت برگزاري امتحانات آنلاين و ارائه و دريافت تمرين را دارا مي باشد.
 وی افزود: بنا به تقویم آموزشی ترم تابستان  شرواع کلاسها از 26 تیرماه و پایان آن 28 مرداد ماه است و امتحانات پایان ترم از 30 مرداد ماه تا چهارم شهریور ماه برگزار می شود.