امروز شنبه 8 ارديبهشت 1403

مدیر گروه علوم کامپیوتر  مرکز آموزش عالی کاشمر  ازاعزام تیم برنامه نویسی مرکز آموزش عالی کاشمر به بیست و یکمین دوره مسابقات icpc (مسابقه ی بین المللی برنامه سازی دانشجویی) منطقه غرب آسیابه میزبانی دانشگاه صنعتی شریف خبر داد.
دکتر رمضانی در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر با اعلام این خبر افزود:در مسابقه اینترنتی ۴۰۰ تیم شرکت داشتند که در مجموع ۶۲ تیم در مسابقه اصلی حضور یافتند.
وی اظهار داشت: دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر از مجموع ۱۲ سوال به چهار سوال پاسخ دادند و در رتبه چهل و هشتم قرار گرفتند.
وی ابراز کرد: تیم مرکز آموزش عالی کاشمر بالاتر از دانشگاه های  رازی، مازندران ، دامغان و یک تیم دانشگاه شیراز در رتبه بالاتری قرار گرفت.
وی گفت: آقایان شفاعتی، کفاش و بی طرف تیم  برنامه نویسی مرکز آموزش عالی کاشمر  را تشکیل دادند و خانم مهندس آسوده به عنوان مربی  مسئولیت این تیم را عهده دار بودند.