امروز جمعه 7 ارديبهشت 1403

سنگ‌تمام مرکز آموزش عالی کاشمر در مراسم استقبال شهید والا مقام گمنام

مراسم استقبال پرشور از شهید گمنام در مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کاشمر،این مراسم معنوی همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه با حضور سرپرست مرکز،مسئولین دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های ترشیز،اساتید، پرسنل،دانشجویان،مسئولین و مردم ولایتمدار وشهیدپرورشهرستان در محل سالن همایش مسیح دانشوری مرکز برگزار گردید. در حاشیه این مراسم سرپرست مرکز آموزش عالی کاشمر نیز طی سخنانی،گفت: شهدا چراغ هدایت مسیر زندگی ما انسان‌ها هستند؛لذا باید ادامه دهنده راه شهدا باشیم تا از مسیر سعادت منحرف نشویم. وی تصریح کرد: جوانان این مرز و بوم باید مکتب شهید سلیمانی را یاد بگیرند زیرا این مکتب، برخاسته از مکتب امام خمینی(ره) است. دکتر امین حسینی ابراز امیدواری کرد؛ با قدم گذاردن در راه ارزش‌های دینی و خدمتگزاری به مردم، رهرو راه شهدا باشیم زیرا با آنان عهد بسته‌ایم. گفتنی است‌؛ در پایان مراسم ضمن اجرای مداحی، در فضایی معنوی پیکر مطهر شهید گمنام تشییع گردید.