کارگاه مجازی استقرار سیستم HACCP در آشپزخانه های دانشگاه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
استقرار این فرایند سیستمی در آشپزخانه دانشگاه ها می تواند ضمن پایش مداوم با هدف شناسایی عوامل و نقاط بحرانی موثر (میکروبی، شیمیایی، فیزیکی) در ابتدای ورود مواد اولیه، حین فرآوری و همچنین طبخ و توزیع غذا، کمک شایانی به کنترل و حذف آلودگی موجود در محیط و سلامت بیشترغذای دانشجویان نماید.
کارشناسان تغذیه و بهداشت مرکز آموزش عالی کاشمر نیز با هدف اشاعه و کاربرد این مهم در آشپزخانه این مرکز، در کارگاه آموزشی مذکور که در روز های ۲۱ و ۲۲ دی ماه ۱۳۹۹ برگزار گردید شرکت نمودند.
امور تغذیه – مرکز آموزش عالی کاشمر