به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، حمیده رضوی در جلسهای که با حضور مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز در خصوص هماهنگی برگزاری همایش آموزشی انگیزشی خلاقیت و نوآوری و کارآفرینی در کاشمر برگزار شد؛افزود: در راستای رسیدن به اهداف نیازمند اتحاد و همدلی بیشتری در استان خراسان رضوی هستیم. نباید فکر کرد که منابع صندوق پژوهش و فن آوری فقط برای مشهد است، بلکه از تمامی ایدههای نو در سطح استان حمایت خواهیم نمود.
رضوی بیان کرد: اولویت صندوق پژوهش و فنآوری خراسان رضوی خدمت رسانی است، اگر طرحی نو در منطقه ترشیز باشد قطعأ حمایتهای لازم را خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: در گام اول برای اینکه خدمات صندوق پژوهش و فنآوری خراسان رضوی را به تمام متقاضیان به خوبی بتوانیم معرفی کنیم نیاز است همایشی در منطقه ترشیز برگزار شود.
مدیر عامل صندوق پژوهش و فنآوری خراسان رضوی و عضو هیات مدیره این صندوق بیان کرد: از سال ۸۷ تا کنون بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان تسهیلات به صاحبان ایدههای نو پرداخت کردهایم، و اکنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان از اعتبار صندوق نزد تولید کنندگان است، همچنین حدود ۱۶۰۰ پرونده برای پرداخت تسهیلات در دست بررسی است.
وی با بیان اینکه اکنون آنقدر شرایط خوب شده که از تسهیلات داریم عبور میکنیم و به سمت سرمایهگذاری میرویم، گفت: اگر مشکل این حلقه مفقوده رفع شود و بتوانیم منابع مالی را به نخبگان و پژوهشگران وصل کنیم هیچ مشکلی وجود ندارد.
رضوی افزود: اگر فردی پتانسیل و ایده لازم را داشته باشد، پس از ارزشیابی در کمتر از دوماه میتوانیم در درصد سهامی که تعامل میکنیم شریک شویم، در واقع حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد سهام را تملک میکنیم.
وی عنوان کرد: سرمایهگذاری را بر روی شرکتهای نوپا و تازه تاسیس انجام میدهیم، همچنین تسهیلات سرمایه در گردش با حداقل ۴ درصد کمتر از نرخ بهره بانکی پرداخت میشود.
مدیر عامل صندوق پژوهش و فن آوری خراسان رضوی اظهار کرد: در حال حاضر خط اعتباری ۵۲ میلیارد تومانی مخصوص شرکتهای دانش بنیان وجود دارد که میتوان تسهیلاتی را به شرکتهای منطقه داد تا دانش بنیان شوند.
وی گفت: به افرادی که طرح جدید و ایدههای نو داشته و متقاضی تسهیلاتی کمتر از ۴۰ میلیون تومان باشند بدون مصوبه کارگروه طی مدت دو روز پرداخت میشود.
رضوی عنوان کرد: صندوق پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی، یک صندوق جامع است که میتواند در کلیه حوزههای تولیدی، صنعتی، خدماتی، کشاورزی و… فعالیت کند و طبق اساسنامه اگر طرحی فناورانه، ابتکاری و خلاق باشد میتواند در آن مشارکت کرده و تسهیلات ارایه دهد.
رسالت ما حمایت از ایدههای نوآورانه و کسب و کارهای دانشبنیان است.
در این جلسه مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز گفت: رسالت ما حمایت از ایدههای نوآورانه و کسب و کارهای دانشبنیان است. از این رو به منظور حمایت عملی از این کسب و کارها و پژوهشگران و نوآوران، مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز راهاندازی شده است.
مجید عاقل با اشاره به اختصاص مکانی خاص به این مرکز و تخصیص اعتبار مناسب جهت تجهیز آن، گفت: در این مرکز دانشجویان و ایدهپردازان با مهارتهای کسب و کار، نحوه ورود به بازار و رشد ایدههای نوآورانه آشنا شده و توانمند میشوند.
وی افزود: برنامهریزی بلند مدت شده تا ایدههای کسب و کار نوآورانه در قالب هستهها و واحدهای نوآور و فناور به شرکتهای دانش بنیان تبدیل شود، تا بتوانند به اقتصاد دانش بنیان منطقه کمک کنند.
عاقل عنوان کرد: حمایت از ایده برای تبدیل به نمونه اولیه، در قالب ارائه خدمات جهت اخذ تسهیلات ارزان قیمت، تخصیص فضای استقرار، توانمندسازی صاحبان ایده و مشاورههای کاربردی در این مرکز انجام میشود.
وی اظهار کرد: ایده در مرحله اول با حمایت این مرکز به نمونه اولیه آن یا به خدمت نوآورانه و یا محصول نوآورانه تبدیل میشود و سپس محصول برای عرضه و ایجاد کسب و کار در بازار ارائه میشود که در تمام این مراحل صاحبان ایده، از حمایت این مرکز برای بازاریابی و شرکت در نمایشگاهها برخوردار میشوند.
عاقل گفت: مرکز آموزش عالی کاشمر به عنوان یکی از ۹ شهر در کشور با اخذ مجوز فعالیت مرکز نوآوری در سال ۹۶، در سایه حمایت ویژه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حرکت به سمت نوآوری و شتابدهی حرکت می کند.