به گزارش روابط عمومی، رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر با صدور پیامی، خانواده فرهیخته و انقلابی مرکز و عموم مردم شهرستان کاشمر را به شرکت گسترده در راهپیمایی عظیم یوم الله قدس دعوت نمود.
در پیام دکتر امین حسینی آمده است:
بسْم اللّه الرحمن الرحیم
سُبْحَانَ الَّذِی أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَیْلاً مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الأَقْصَى الَّذِی بَارَکْنَا حَوْلَهُ لِنُرِیَهُ مِنْ آیَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ البَصِیرُ
روز قدس یکی از جلوه های حقیقی اتحاد و انسجام دنیای اسلام است. مقام معظم رهبری(مدظله العالی)
روز جهانی قدس، روز تجلی دفاع از آزادی و حقوق ملت بیدفاع فلسطین، روز استقامت، سرافرازی، عدالتخواهی و اتحاد دنیای اسلام، و میراثی گرانبها از بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و یادآور اتحاد و حماسه بزرگ انسانهای آزادیخواه جهان برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و اعلام انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی و مبارزه و مقابله با نظام سلطه است.
رژیم جعلی صهیونیستی با حمایت های همه جانبه شیطان بزرگ آمریکا بر خلاف قوانین حقوق بشر از هیچ ظلم و ستمی بر ملت فلسطین فرو گذار نکرده است. روز قدس فرصت مغتنمی است که همه انسان های صلح طلب با مشت هایی گره کرده حقیقت های کتمان شده حقوق بشر در فلسطین را فریاد زنند تا مرحمی بر دردهای بی پایان زنان و کودکان بی پناه فلسطین باشد .
اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات ملت غیور و مسلمان ایران و گرامیداشت یاد و نام امام راحل(ره) و شهدای جبهه مقاومت، از آحاد مردم شهرستان کاشمر به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش عالی دعوت مینمایم با حضور در راهپیمایی دشمنشکن روز جهانی قدس همنوا با ملت انقلابی ایران و همسو با سایر برادران دینی خود در سراسر جهان اسلام جلوهای از اتحاد و انسجام امت رسول الله(ص) را در حمایت از آزادی قبله گاه اول مسلمین به نمایش گذارند.
دکتر امین حسینی
رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر