آئین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری سال ۹۹ در مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، دکتر هادی معماریان خلیل آباد ،رئیس مرکز، در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و تبریک این هفته به تمام پژوهشگران، از دست اندرکاران و هماهنگکنندگان برگزاری برنامههای هفته پژوهش امسال در بستر فضای مجازی و برگزاری ۱۴وبینار و کارگاه آموزشی مجازی تشکر کرد .
وی با اشاره به دستاورد ها و افتخارات مرکز آموزش عالی کاشمر در یکی دو سال اخیر گفت: در بخشهای مختلف از جمله حوزه ارتباط با صنعت، نوآوری، تجهیزات آزمایشگاهی، کتابخانه، فضاهای آموزشی و رفاهی و فرهنگی اقدامات زیادی انجام شده و از هیچ تلاشی برای رسیدن به برنامههای چشم انداز آینده مرکز دریغ نشده است.
وی اظهار داشت: رشد و توسعه کمی و کیفی در این مجموعه دانشگاهی، مستلزم تلاش جمعی، همدلی و برنامه ریزی مدون و پشتکار است؛ عمومیت بخشی به نگاه پژوهشی، نوآورانه و فناورانه در این مجموعه را مسبب افزایش درصد مشارکت پژوهشگران در فعالیت های پژوهشی برشمرد.
وی گفت: ترویج نگاه حل مساله نسبت به مسائل محیطی در حوزه صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و … از جمله وظایف دانشگاههاست.
وی با اشاره به اینکه فرصت به وجود آمده ناشی از مجازی شدن فعالیتها به خاطر ویروس کرونا موجب آسان شدن برخی فعالیت ها در مراکز دانشگاهی شده است؛ گفت: به دلیل محدودیتهای کرونایی، هدایت فعالیت پژوهشی و نوآورانه دانشگاه به فضای مجازی از نیاز های مهم است و خوشبختانه امکان همه نوع فعالیت پژوهشی در فضای مجازی وجود دارد و از این تجربهها میتوان در دوران پسا کرونا هم استفاده نمود.
وی بیان کرد :در دوره ۹۸-۹۹ تا کنون ۱۰ هسته نوآور در مرکز نوآوری و شتابدهی مستقر شده اند، ۸ کارگاه و سخنرانی مرتبط با اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی برگزار شده، دفتر کارآفرینی مجاور مرکز نوآوری حمایت شده، یک اختراع ثبت و یک استارتاپ ویکند نیز در برنامه ماه آینده پیش بینی شده است.
مدیر آموزشی و پژوهشی مرکز آموزش عالی کاشمر در این جلسه به تشریح فعالیتهای پژوهشی دانشگاه در سال جاری، قراردادهای منعقد شده پژوهشی با بیرون از دانشگاه و اهداف و چشم اندازهای پژوهشی در سال های آینده پرداخت و از رشد ۲۰ درصدی مقالات علمی پژوهشی چاپ شده توسط اعضای هیات علمی مرکز و افزایش ۱۰۰ درصدی تعداد کتب چاپ شده آنها خبر داد و گفت: این آمار نشاندهنده توجه بیشتر به امر پژوهش است.
دکتر مهدی مکاری با اشاره به برگزاری برنامههای هفته پژوهش در بستر فضای مجازی گفت: خوشبختانه در هفته پژوهش موفق به برگزاری ۱۴ کارگاه آموزشی به صورت مجازی شدیم که مورد استقبال اساتید و دانشجویان قرار گرفت.
وی ابراز امیدواری نمود؛ با ایجاد بستری مناسب برای تکریم پژوهشگران، فناوران و نخبگان عرصه علم و فناوری و فراهمسازی زمینههای تبدیل ایده به محصول و خلق ثروت مرکز آموزش عالی کاشمر بتواند در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خویش موفق عمل نماید.
در این مراسم از پژوهشگران برتر و نمونه مرکز آقایان دکتر هادی معماریان، دکتر امین حسینی، دکتر مهدی مکاری و دکتر مصطفی بهرامن، همچنین اساتید مدرس کارگاه ها، دانشجویان فعال و کارشناس پژوهشی مرکز قدردانی شد.
برگزاری آئین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری سال ۹۹ در مرکز آموزش عالی کاشمر
Leave a Comment
Leave a Comment