امروز پنجشنبه 9 فروردين 1403

کسب دو عنوان چهارمی و پنجمی برای کاروان ورزشی دانشجویان پسر مرکز آموزش عالی کاشمر در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

مرکز آموزش عالی کاشمر با ۵ ورزشکار در دو رشته در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر کشور به میزبانی دانشگاه تبریز حضور یافت و موفق به کسب دو عنوان چهارمی و پنجمی در رشته دوومیدانی شد.
امیر جعفری احمدی دانشجوی علوم ورزشی مرکز آموزش عالی کاشمر موفق شد در رشته دوومیدانی در ماده پرش سه گام در بین ۲۴ شرکت کننده از دانشگاه های سراسر کشور مقام چهارم را کسب کند و همچنین در دو ۶۰ متر در بین ۳۹ ورزشکار موفق به کسب مقام پنجم شد.
پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور از ۱۹ تیرماه لغایت ۵ مرداد ۱۴۰۱ با شرکت بیش از چهارهزار ورزشکار دختر و پسر از ۱۱۸ دانشگاه کشور به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

مرکز آموزش عالی کاشمر - تربیت بدنی و امور فوق برنامه