امروز سه شنبه 28 فروردين 1403

دکتر امین حسینی به عنوان عضو هيئت امنای پژوهشسرای جابربن حيان منصوب شد

طی حکمی دکتر امین حسینی عضو هیئت علمی مرکز آموزش عالی کاشمر و سرپرست گروه نظارت و ارزیابی  این مجموعه دانشگاهی،به عنوان عضو هيئت امنای پژوهشسرای جابربن حيان شهرستان کاشمر منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر ، در این حکم که به امضا مدیر آموزش و پرورش کاشمر رسیده آمده است؛با استناد به بند الف از مـاده هشـت، مصـوبه‌ی نهصـد و سـی و دومـين جلسـه شـورای عـالی آمـوزش و پـرورش مورخـه ١٧/٠٣/١٣٩٥ جنابعالی به عنوان عضو هيئت امنای پژوهشسراي جابربن حيان در سال تحصـيلي ١٤٠٠-٩٩ منصـوب می شوید. اميد است با اتكال به خداوند متعال، تمام تجربه و توان خود را در جهت اعتلای فرهنـگ عمومي ـدر پـژوهش منطبـق بـر فرهنـگ ايرانی و اسلامی، نهادينه‌سازی پژوهش وتعميق مرجعيت و اثر بخشی آن در جامعه و دانش آموزان بكار گيريد و منشـاء خلاقيـت‌ها و برنامه‌های نوآورانه، موثر و ماندگار باشيد.
روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر ضمن تبریک، آرزوی تداوم توفیق ایشان را دارد.