اطلاعیه مهم و فوری شروع کلاس ها

اطلاعیه شماره 2 دو - شروع کلاسهای مجازی

به اطلاع دانشجویان و اساتید محترم می رساند شروع کلاسهای مجازی از دوشنبه 28 شهریور ماه می باشد.

آدرس سامانه مجازی: http://vu.kashmar.ac.ir/vu/

اطلاعیه شماره 1 یک - مهم و فوری شروع نیمسال اول سال تحصیلی 1401

به استحضار دانشجویان محترم می رساند پیرو پیگیری های انجام شده شورای صنفی دانشجوایان مرکز آموزش عالی کاشمر با مدیریت آموزشی پژوهشی جناب آقای دکتر مجیدی با توجه به تمرکز زیرساخت حمل و نقل برون شهری در خدمت رسانی به زائرین اربعین و درخواست های متعدد دانشجویان و خانواده ها مبنی بر استفاده بیشتر از ایام پایانی ماه صفر هفته اول و دوم نیمسال اول ۱۴۰۱ بصورت مجازی و از شنبه 9 مهر ماه کلاسها بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
البته با توجه به مشکلات آماده سازی بستر مجازی، ممکن است کمی اخلال در کلاسها ایجاد شود که موارد مربوطه نیز اطلاع رسانی خواهد شد.

اطلاع رسانی شروع کلاسهای مجازی در کانال دانشگاه و اطلاعیه سایت و پیامک به دانشجویان انجام خواهد شد.

همچنین بنابر اعلام مدیر امور دانشجویی جناب آقای دکتر مازنی در رابطه با شرایط موجود و با توجه به اطلاعیه های داده شده و نگرانی دانشجویان به اطلاع می رساند خوابگاه ها از 27 شهریور ماه باز و مشکلی برای تغذیه از آن تاریخ نداریم.