امروز شنبه 1 ارديبهشت 1403

کسب رتبه سوم مرکز آموزش عالی کاشمر درکمپین منطقه ای افزایش سلامت روانی دانشگاههای منطقه 9 کشور

بنابه اعلام دبیرخانه این کمپین دربخش پوسترسرکار خانم"محبوبه
رمضان‌نیا"کارشناس فرهنگی مرکز آموزش عالی کاشمر موفق به کسب رتبه سوم گردید.                                                                                                                به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، دانشجویان و کارشناسان دانشگاههای منطقه 9 کشور در کمپین منطقه‌ای ارتقای سلامت روانی اجتماعی، شرکت نمودند که کلیه آثار رسیده به دبیرخانه مورد ارزیابی و داوری تخصصی قرار گرفت و پس از بررسی‌های متعدد،آثار ارسالی در بخشهای مقاله، کاریکاتور، پوستر، کلیپ و پادکست، اینفوگرافی و موشن گرافی، نفرات برگزیده مشخص شدند.گفتنی است؛ در بخش پوستر خانم "محبوبه رمضان‌نیا" از کارشناسان مرکز آموزش عالی کاشمر موفق به کسب رتبه سوم شد.روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمرضمن تبریک به ایشان،موفقیت‌های بیش از پیش مرکز و کارشناسان را آرزو دارد.