امروز پنجشنبه 9 فروردين 1403

کارگاه آموزشی "ارتقا مهارتهای اجتماعی نوجوانان و جوانان " در مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار شد

به همت امور فرهنگی و اجتماعی مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج کارگاه آموزشی بررسی مفاهیم و ارتقا مهارتهای اجتماعی نوجوانان و جوانان با رویکرد روان‌شناسی و جامعه شناسی در محل سالن همایش "مسیح دانشوری" مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار شد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر در این مراسم دکتر عابدی به عنوان مدرس دانشگاه طی سخنانی با اشاره به اهمیت یادگیری مهارت های اجتماعی و ارتقا آن در بین نوجوانان و جوانان گفت: مهارت های اجتماعی به مثابه یک جعبه ابزار، به انسانها کمک می کند تا معقول رفتار نمایند. وی با بیان اینکه هر کس به اندازه روابط اجتماعی خود از دنیای اجتماعی بهره مند می شود، به بیان ویژگی های مهارت های اجتماعی پرداخت و گفت: این مهارتها آموختنی هستند . دکترعابدی اظهارداشت: یادگیری مهارتهای اجتماعی به ما کمک می کند در محیط های جدید، یا محیط های سخت و دشوار از دیگران یاری بطلبیم و کمتر دچار اضطراب شویم . وی با اشاره به اینکه فرد در دوره نوجوانی سنین بین 14 تا 20 سالگی دوران بحران هویت را سپری می کند، تفکر انتزاعی اودر این دوره شکل می گیرد و مشغله ذهنی و نیاز عاطفی اش دراین دوره فراوان است؛ گفت: یادگیری مهارتهای اجتماعی در این دوران، کیفیت رفتار اجتماعی فرد را بهبود می بخشد. وی گفت: مهارتهای اجتماعی شامل مهارتهای کلامی و غیرکلامی می شوند و افراد جامعه باید این مهارتها را یادبگیرند زیرا انسان به برکت وجود فکر و اندیشه از دیگر موجودات متمایز می شود از این رو ضروروت دارد برای زیست موفق تر خود، مهارتهای اجتماعی را یادبگیرد.