امروز پنجشنبه 9 فروردين 1403

پیام قدردانی رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر از عوامل اجرایی تیم پذیرش و ثبت نام و همه دست اندرکاران برگزاری مسابقات تنیس روی میز دانشگاههای منطقه ۹ کشور

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر متن  این پیام بدین شرح است؛

"به نام خداوند جان و خرد"
باسلام و احترام
از اینکه بحول و قوه الهی مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور با همکاری و مساعدت ،دلسوزی و تلاش همکاران صدیق و ساعی در مرکز آموزش عالی کاشمر ،همراهی  صمیمانه  پرسنل این مرکز  و تلاش های منظم و صادقانه کادر اجرایی و فنی و داوری و با نهایت سلامتی و شایستگی برگزار گردید خدا را شاکریم و از تک تک شرکت کنندگان و برگزار کنندگان و همراهان صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم.
بدون شک این رویداد  ورزشی در ایجاد انگیزه برای دانشجویان و ورزشکاران جوان و تبادل اطلاعات فنی و فرهنگی اثرات عمیق و موثری داشته است.
امید است با اتمام پروژه های ورزشی مرکز آموزش عالی کاشمر در آینده شاهد توسعه فعالیتهای ورزشی و درخشش بیش از پیش دانشجویان این مرکز باشیم.  انشاءالله.

با احترام
دکتر هادی معماریان خلیل آباد