پیام تبریک رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت سال تحصیلی جدید

سپاس و ستایش پروردگاری را سزاست که سخنوران، ستودنش نتوانند و شمارندگان در شمردن نعمتهایش ناتوان مانند.

« ماه مهر»، ماه مهربانی و آغاز سال تحصیلی است. مهر ماه، آغاز قلم به دست گرفتن است و سرنوشت خویش را قلم زدن، هر چند که سرنوشت کائنات را صاحب اصلی قلم پیش از خلقت رقم زده است.

اینجانب ضمن تبریک سال تحصیلی 1396-1395 به همه دانشجویان ادوار گذشته و دانشجویان ورودی جدید که مرکز آموزش عالی کاشمر را جهت ادامه تحصیل انتخاب نموده اید، آرزو می نمایم در سایه فضل الهی و با پشتکار و عزمی راسخ، در جهت تهذیب و خود سازی و همچنین دانش اندوزی و تبدیل آن به ثروت، تلاش جدی نموده و مایه افتخار خود، خانواده و کشور عزیزمان، ایران، باشید. همزمانی شروع سال تحصیلی با هفته شکوهمند « دفاع مقدس» تقارنی زیباست. این تقارن به همه ما یادآوری می نماید که اگر از امام راحل (ره) تا شهیدان، ایثارگران، اسرا و همه عزیزانی که در به ثمر رساندن این انقلاب در « سنگرهای جنگ و سیاست» مبارزه نمودند،  ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آنان و تجدید میثاق با ارزشها و اعتقاداتشان، با پیروی از منویات مقام معظم رهبری و حمایت از سیاستهای دولت خدمتگزار تدبیر و امید، بتوانیم در « سنگر دانشگاه» ادامه دهنده راه و آرمانهای آنان باشیم. تندرستی، بهروزی و سعادت همه شما عزیزان را از درگاه خداوند بزرگ خواهانم.