امروز پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

همزمان با هفته پژوهش و فناوری، کارگاه آموزشی "راهکارهای پرورش خلاقیت و هوش هیجانی " برگزار شد

همزمان با هفته پژوهش و فناوری، کارگاه آموزشی "راهکارهای پرورش خلاقیت و هوش هیجانی " به همت مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز و با همکاری امور آموزشی و پژوهشی مرکز آموزش عالی کاشمربرگزار شد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، دراین کارگاه آموزشی که در محل سالن همایش‌های دکتر مسیح دانشوری این مرکز برگزار شد؛دکتر احمد نظری ترشیزی به عنوان مدرس کارگاه طی سخنانی با اشاره به اهمیت و ضرورت خلاقیت و هوش هیجانی در دنیای امروزگفت: بدون وجود خلاقیت، دنیا در هیچ زمینه ای پیشرفت نمی‌کرد. وی به ارتباط بین انواع هوش(هیجانی، ذهنی، تحلیلی و منطقی) در بروز خلاقیت افراد اشاره و بیان کرد: همان‌قدر که هوش هیجانی می تواند خلاقیت را توسعه دهد، هوش منطقی جلوی تفکر خلاق را می‌گیرد. وی ویژگی‌های انسان های خلاق را برشمرد و گفت: کنجکاوی، اعتماد به نفس، مشورت با افراد مختلف، ریسک پذیری، مثبت اندیشی و ... از جمله ویژگی های افراد خلاق است. دکتر نظری با اشاره به تاثیر هر یک از این ویژگی ها، گفت: پرکاربردترین روش‌های افزایش خلاقیت را روش طوفان مغزی، لیست سازی، نقشه ذهنی، واورنه سازی، نقش بازی و تکنیک SCAMPER دانست.