رشد فعالیت‌های پژوهشی در مرکز آموزش عالی کاشمر

مدیر آموزشی و پژوهشی مرکز آمورش عالی کاشمر از رشد فعالیتهای پژوهشی در این مرکز خبر داد.
دکتر مهدی مکاری در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمربا گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری  گفت: امسال با شعار هفته پژوهش «پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید» نام‌گذاری شد و با توجه به شرایط بحران کرونا مرکز آموزش عالی کاشمر تلاش کرد بر بستر فضای مجازی نسبت به برگزاری 14 کارگاه آموزشی مجازی اقدام نماید که این کارگاهها مورد استقبال اساتید و دانشجویان قرار گرفت.
وی تصریح کرد : در برنامه‌ریزی حوزه پژوهش و فناوری بر دو عنصر "کیفیت" و "اثر بخشی اجتماعی" تاکید می‌شود و بنا داریم بروندادهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه علیرغم همه محدودیت‌ها با رشد کیفی مناسبی همراه باشد و بتوانیم با ممارست در پاسخگویی به نیازهای پژوهشی و فناورانه جامعه و صنعت ، اثر بخشی اجتماعی خود را افزایش داده و در کنار مردم، به ایجاد فرصت‌های بزرگ از دل تهدیداتی که بر کشور  تحمیل  میشود؛بپردازیم.
دکتر مکاری گفت:به دنبال ایجاد بستری مناسب برای تکریم پژوهشگران، فناوران و نخبگان عرصه علم و فناوری و فراهم‌سازی زمینه‌های تبدیل ایده به محصول و خلق ثروت  در مرکز آموزش عالی هستیم.
وی با اشاره به رشد 20 درصدی مقالات علمی پژوهشی چاپ شده توسط اعضای هیات علمی مرکز و افزایش 100 درصدی تعداد کتب چاپ شده آنها گفت: این آمار نشان‌دهنده توجه بیشتر به امر پژوهش است و امیدواریم شاهد رشد بیش از پیش فعالیتهای پژوهشی مرکز با همت اساتید و اعضای هیئت علمی و دانشجویان عزیز باشیم.