امروز سه شنبه 28 فروردين 1403

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر فرا رسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر ، دکتر هادی معماریان با صدور پیامی فرا رسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:
 "انقلاب اسلامی، انقلابی با ویژگی‌هایی همچون اسلامیت، نفوذ و قدرت معنوی امام راحل، وحدت تمام آحاد ملت، روحیه ایثار و شهادت طلبی مردم، استقلال‌طلبی، آزادی خواهی، سازش ناپذیری، عدم وابستگی به شرق و غرب، حفظ اصول انقلاب، تلاش برای دست‌یابی به خودکفایی اقتصادی و اهداف انسانی و معنوی در کنار اهداف مادی و اقتصادی منحصر به فرد است"
این انقلاب، ثمره همبستگی و پایداری مردم و اندیشه‌های مدبرانه امام راحل است که بعد از چهار دهه همچنان با قدرت پابرجاست.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهیدان  هشت سال دفاع مقدس، شهیدان مدافع حرم ، ایام ا... دهه مبارک فجر،  را به آحاد مردم ایران به ویژه دانشگاهیان تبریک عرض نموده و اعلام می دارم، دانشگاهیان با درک شرایط خاص امسال که با شیوع ویروس کرونا همراه شده با حضور گسترده و با شکوه در رژه موتوری و خودرویی روز 22بهمن با پاسداشت آرمانهای والای انقلاب اسلامی، بار دیگر اقتدار و همدلی خود با انقلاب اسلامی را به جهانیان نشان داده و با این حضور آگاهانه ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل‌(ره) و رهبر معظم انقلاب بار دیگر موجبات یأس دشمنان  را فراهم سازیم.
هادی معماریان
رییس مرکز آموزش عالی کاشمر