تجلیل از سرپرست،اساتید،پرسنل و دانشجویان بسیجی مرکز آموزش عالی کاشمر

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، طی مراسمی ازسرپرست، اساتید، دانشجویان و پرسنل بسیجی مرکز آموزش عالی کاشمر تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر در این مراسم امام جمعه کاشمر طی سخنانی با بیان اینکه بسیج مظهر جهاد و شهادت است؛ گفت: امام خمینی ( ره) بسیج را شجره طیبه ای دانستند که ریشه در اسلام ناب محمدی و شریعت الهی دارد.
وی با اشاره به اینکه بسیج در سالهای آغازین انقلاب و درجنگ تحمیلی جانفشانی نمود و سپس در پیشرفت و اقتدار کشور به عنوان بازویی توانمند نقش آفرینی داشت،گفت: به یقین بسیج در اذهان جامعه ، الگوی اخلاص، پاکی و فداکاری است و باید حافظ دستاوردهای انقلاب باشد.
وی افزود: امروز تفکر بسیجی به عنوان تفکری پویا، به مدد علم، بینش ، نوآوری و اخلاص ف در خدمت به اهداف والای کشور پیشتاز است و به عنوان سمبل اثرگذاری و خدمت صادقانه در عرصه های مختلف شناخته می شود.
در پایان این مراسم، از سرپرست،اساتید،پرسنل و تعدادی از بسیجیان دانشگاه های کاشمر تجلیل شد.