امروز چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403

اجرای برنامه های متنوع در مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت هفته بسیج

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، به همت امور فرهنگی و اجتماعی مرکز آموزش عالی کاشمر برنامه های متنوعی اجراء می شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمرديداربا خانواده شهيد معزز دانشجو شهيد امين ا.. اصغری، برگزاري نمايشگاه پوستر،ايستگاه صلواتي و ايستگاه سلامت در محوطه مركز، فضا سازي مركز به مناسبت گراميداشت و تكريم هفته بسيج و طراحی تصویر شهیدان سردار سلیمانی و شهید تهرانی مقدم و شهید امین ا... اصغری در محوطه دانشگاه و ...،برگزاري مسابقات ورزشي جهت پرسنل و دانشجويان محترم، پياده روي همگاني دانشگاهيان تا امامزاده سيد مرتضي(ع)، ديدار با مسئول بسيج پرسنل و دانشجویي شهرستان كاشمر، برگزاري اردوي كرمان جهت دانشجويان از جمله این برنامه هاست.
گفتنی است، از دیگر برنامه هادر مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت هفته بسیج برگزاري جلسه روشنگري بصيرتی، اجرای تست های سلامت بانوان شاغل ادارات،حضور در مراسم غبار روبی مزار شهدا، برگزاري كارگاه آموزشي(بررسي مفاهيم و ارتقاءمهارت هاي اجتماعي نوجوانان و جوانان) با رويكرد روانشناسي و جامعه شناسي با سخنراني دكتر عابدی و تقدير از فعالين بسيج اساتيد، پرسنل و دانشجویان است.