اجتماع بزرگ بسیجیان شهرستان در امامزاده سید حمزه (ع)

سرپرست،اساتید،پرسنل و دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر در اجتماع بزرگ بسیجیان شهرستان در امامزاده سید حمزه (ع) به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و استماع سخنان گهربار مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای( دامت برکاته) حضور یافتند. ایشان در این مراسم فرمودند:

هفته بسیج، در حقیقت فرصتی برای ارائه حرکت عظیمی است که به‌وسیله امام بزرگوار راحل، در این کشور پایه‌گذاری شد و این حرکت، در این منطقه اسلامی و دینی، برای دیگر ملت‌ها هم ان‌شاءالله الگو و سرمشق خواهد شد. رهبر معظم انقلاب (دامت برکاته) به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کاشمر، در آخرین روز از هفته بسیج، همایش بزرگ اقتدار بسیج با حضور اقشار مختلف مردم، بسیج ادارات، دانشگاهیان،دانش آموزان،پزشکان، اصناف،هنرمندان و دیگر اعضای پایگاه های مقاومت بسیج در محل سالن همایش‌های امامزاده سید حمزه (ع) برگزار گردید. بسیجیان در این همایش به صورت آنلاین از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب(دامت برکاته)استفاده نمودند.