امروز شنبه 1 ارديبهشت 1403

گرامیداشت هفته پژوهش در مرکز آموزش عالی کاشمر

به مناسبت آغاز هفته پژوهش و در راستای تحقق شعار پیوند میان دانشگاه و صنعت، مدیریت پژوهشی مرکز آموزش عالی کاشمر اقدام به برگزاری سلسله نشست هایی با حضور برترین های کارآفرینی و صنعت در سالن همایش های مرکز نموده است. همزمان با برگزاری جلسات سخنرانی که از تاریخ 21/09/1395 آغاز شده و به مدت چهار روز ادامه پیدا کرد نمایشگاهی از دستاوردهای پژوهشی دانشجویان در سالن برپا شد تا امکان تعامل هرچه بیشتر میان دانشجویان نخبه و استادان مرکز با کارآفرینان و نخبگان صنعت فراهم شود. شرح مبسوط سخنرانی‌های برگزار شده در هفته پژوهش به قرار ذیل است:

به گزارش روابط عمومی مرکز در روز یک‌شنبه 21/09/1395 نخستین روز از هفته پژوهش سخنرانی توسط ریاست محترم مرکز دکتر شبانی (دکتری طب ورزشی) در خصوص پوکی استخوان و کنترل وزن و فعالیتهای ورزشی در سالن همایش ها در ساعت 12 برگزار گردید. در ادامه آقای غدیر صالحی کار آفرین نمونه شهرستان کاشمر در خصوص صنعت و توسعه بازار کار آزاد سخنرانی مبسوطی ایراد کردند و در آخر از اختراعات و دست آوردهای دانشجویان بازدید به عمل آوردند که با استقبال دانشجویان مواجه شد و قول مساعدت های لازم جهت بازدید دانشجویان از بخش‌های صنعتی و مشارکت احتمالی دانشجویان در بخش‌های مورد نیاز توسط جناب آقای صالحی داده شد.

در دومین روز از هفته پژوهش (دوشنبه 22/09/ 95) جناب آقای دکتر مازنی (دکتری فیزیولوژی) در خصوص تمرینات استقامتی و مقاومتی و تاثیر آن بر زندگی و همچنین جناب آقای دکتر سادات مسئول محترم بنیاد ملی نخبگان کاشمر در خصوص اخلاق پژوهشی ایراد سخنرانی نمودند.

در سومین روز از هفته پژوهش (سه شنبه 23/09/1395) مدیریت محترم امور دانشجویی و فرهنگی جناب آقای دکتر عابدین پور عضو هیات علمی مرکز آموزش عالی در خصوص بحران آب و سرکار خانم رمضانی مدیر گروه محترم علوم و مهندسی کامپیوتر در خصوص محاسبات ابری مطالب ارزنده ای برای دانشجویان ارائه فرمودند.

روز چهارم از هفته پژوهش با سخنرانی جناب آقای دکتر دهقان در خصوص سیمای آب در خراسان رضوی و بررسی پتانسیل تولید انرژی الکتریکی از تأسیسات آبی آغاز شد و در ادامه جناب آقای مهندس رجب بور پژوهشگر و مخترع برتر در خصوص فرایند تبدیل علم به ثروت و مراحل ثبت اختراع توسط مخترعین به ایراد سخنرانی پرداختند و قول مساعدت های لازم در زمینه راهنمایی دانشجویان نخبه مرکز جهت تکمیل و ثبت نوآوری های ایشان داده شد.