امروز شنبه 1 ارديبهشت 1403

پیشرفت و تعالی مرکز آموزش عالی کاشمر نیاز به همکاری و هم افزایی دارد

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در نشست صمیمانه با بانوان پرسنل این مجموعه دانشگاهی  بر همکاری همه نیروها در راستای پیشرفت و تعالی این مجموعه تاکید کرد.
 دکتر امین حسینی در این مراسم که به همت امور فرهنگی اجتماعی مرکز برگزار شد طی سخنانی، با تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا و عذرخواهی بابت تاخیر در برپایی این مراسم به دلیل تعطیلی دانشگاه گفت:درحال حاضر فرصتی فراهم شده تا در جمع بانوان پرسنل مرکز حضور یافته و بر نقش مهم آنان در پیشبرد امور تاکید نمایم.
وی با اشاره به لزوم توانمندسازی نیروی انسانی توجه بر تامین سلامت بانوان را ضروری دانست و گفت: روند ارتقاء بانوان در این مجموعه پیگیری می شود .
وی با اشاره به جايگاه بانوان در سطح جامعه، بيان کرد: بواسطه اين جايگاه، توقع بيشتری از آنان وجود دارد و در همين راستا با توجه به واقعيت تجربي و محيطي، نقش الگويي بانوان  افزايش يافته است؛ لذا برای مقابله با بحران‌های فکری و فرهنگی،  به اين نقش الگويی نياز جدی است، تا بتوانند پاسخگوی نيازها باشند.
در این نشست بانوان شاغل در این مرکز به بیان درخواستها و مطالبات خود پرداختند .
گفتنی است؛ در این مراسم از بانوان پرسنل با اهدای هدیه، شاخه گل و لوح تقدیر قدردانی شد.