پیام وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر غلامی به مدیران، اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان دانشگاه ها

از نگاه اینجانب و همکارانم در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دستاوردهای ارزشمند نمیسال گذشته و برگزاری موفق کنکور سراسری حاصل برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های به‌موقع و اقدام‌ها و پشتیبانی‌های متناسب بوده است که آثار پربرکت حضور تک‌تک مدیران، اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان پرتلاش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در جای‌جای آن هویدا و محرز است.
وظیفۀ خود می‌دانم از نقش بی‌بدیل و ممتاز اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان سخت‌کوش، به دلیل همکاری با مدیران و همراهی با تصمیماتی که در سطح وزارت یا در سطح دانشگاه‌ها در پی مدیریت شرایط بحران اتخاذ شد، قدردانی و تشکر کنم.

در سمت یک عضو هیئت علمی، به این حقیقت آگاهم که همکاران ارجمندمان برای حصول اطمینان از یادگیری و آموزش دانشجویان و دستیابی به تکمیل و اتمام طرح‌های پژوهش و فناوری در سخت‌ترین شرایط، به‌رغم دشواری‌های ناشی از بیماری که خود و خانواده‌شان با آن مواجه بودند، با تقبل مسئولیت‌های جدید مانند تولید محتوای الکترونیکی یا یادگیری روش‌های اثربخش برگزاری کلاس‌های درس به شکل مجازی و ارتباط تنگاتنگ با دانشجویان و رفع نگرانی از خانواده‌های آن‌ها، از هیچ کوششی برای استمرار فعالیت‌های آموزشی دریغ نکردند. امیدوارم و انتظار دارم با تمهیداتی که از سوی شما اندیشیده شده است در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ نیز، که به احتمال زیاد التزام به مقابله با همه‌گیری بیماری مانع از برگشت دانشگاه‌ها به شرایط عادی خواهد شد، شاهد ادامۀ کوشش‌های اثربخش و بهبود در روند اصلاحات و عادات تغییریافته در دانشگاه‌ها با تأکید بر حفظ و ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش باشیم.

مستدعی است مراتب قدردانی و تکریم اینجانب را به بهترین شیوه‌ای که خود صلاح می‌دانید به اعضای محترم هیئت علمی، مدیران دلسوز و کارکنان عزیزی که در این شرایط دشوار، بی‌ادعا و ایثارگرانه در خدمت به نظام آموزش عالی کشور عزم خود را جزم‌تر و همت بلند خود را متعالی‌تر داشتند اعلام فرمایید.
از خداوند یکتا برای شما و تمامی این عزیزان سلامتی، عزت و دوام توفیقات را مسئلت دارم.

روابط عمومی مرکز آموزش عالی کاشمر