امروز پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

پیام رییس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت گرامیداشت سالروز حماسه 9 دی

رییس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت سالروز حماسه 9 دی، روز "بصیرت و میثاق امت با ولایت" پیامی صادر نمود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر، متن این پیام به این شرح است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

حماسه 9 دی و حضور گسترده مردم غیور و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی دی ماه سال 1388 ، نقطه ی عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زرینی در افتخارات مردان و زنان ایران اسلامی به شمار می رود که نماد عزت، استقلال و بصیرت مردمانی است که در همه پیچ های تاریخی تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمانهای انقلاب ایستاده اند.

خلق حماسه دی ماه و تبلور آن در تاریخ مبارزات ملت ایران، متعلق به آحاد امت بصیر و سلحشور ایران اسلامی است که با حضور و بصیرت خویش، خط بطلانی بر همه توطئه‌ها و حمایت‌های آشکار سران استکبار جهانی و هجمه‌های رسانه‌ای آنان کشیدند.

اینجانب ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی،  رجا واثق دارم؛ جامعه دانشگاهی دوشادوش مردم بصیر و ولایتمدار باجهاد علمی به اعتلای کشور کمک خواهند کرد.

دکتر هادی معماریان _
رییس مرکز آموزش عالی کاشمر