پیام رییس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت روز بسیج اساتید

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر،دکتر هادی معماریان، رییس مرکز آموزش عالی کاشمر  طی پیامی به مناسبت روز بسیج اساتید، سي و يک خردادماه سالروز شهادت شهید مصطفی چمران را گرامی داشت.
در بخشی از این پیام آمده است؛ شهید چمران،شخصيتي علمي، دیندار و انقلابي است كه  الگويي برجسته  براي جامعه، به‌ويژه اساتید و نخبگان علمی کشور به شمار مي‌رود که بنا به فرموده امام خمینی (ره): «چنان با عظمت و با تعهّد به اسلام جان خود را فدا کرد که خود را در هر دو جهان بیمه نمود.»  به حق وي فرهیخته‌ای بود كه علم، عمل و اخلاق همراه با بینش و صبر را كه ويژگي بسيجي‌بودن است در عمل متبلور ساخت.
نامگذاری سالروز شهادت این استاد اخلاق به نام «روز بسيج اساتيد» اقدامی ارزشمند و پرمفهوم بود که رسالتي سنگين براي جامعه علمی کشور به همراه دارد.
امیدوارم جامعه بزرگ بسیج اساتید کشور در سال «جهش تولید» بیش از گذشته در جهت ارتقاء شاخص‌های رشد علمی و توسعه فناوری کشور قدم برداشته و با به کارگیری تدابیر داهیانه رهبر معظّم انقلاب و با آگاهی و بصیرت در زمینه دیپلماسی علمی، جهت اعتلای کشور  گام بردارند.