امروز پنجشنبه 30 فروردين 1403

پیام تبریک رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر به مناسبت ولادت حضرت امام علی (ع) و روز پدر

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر در پیامی، ولادت با سعادت حضرت امام علی (ع) و روز پدر را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر متن پیام دکتر هادی معماریان خلیل آباد بدین شرح است؛
"به نام خداوند جان و خرد"
13 رجب، خجسته زاد روز وصی رسول رب العالمین، مولی الموحدین، امام المتقین، علی ابن ابی طالب (ع) آغازگر اشاعه عدالت و ولایت و اسوه ایمان ، شجاعت ، شهامت ، اخلاص و … است؛ یگانه مردی که در خانه کعبه چشم به جهان گشود و در خانه خدا نیز به لقای معبود رسید.
 اینجانب ضمن عرض تبریک و تهنیت ولادت باسعادت مظهر علم و عزت و عدالت و سخاوت و شجاعت،که به روز پدر و تجلیل از مقام و منزلت پدران بزرگوار مزین گشته تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
امیدوارم با استعانت از خداوند منان،  در آستانه سال نو جامعه اسلامی با سرلوحه قرار دادن منش و سیرت زندگانی حضرت علی(ع) و ائمه اطهار(ع) و تحت زعامت مدیریت داهیانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی  با همراهی و همدلی، تنگناها و مشکلات را پشت سر گذاشته و روزهای بهتری برای ایران اسلامی و مردم این مرز و بوم رقم بخورد.

دکتر هادی معماریان خلیل آباد
رییس مرکز آموزش عالی کاشمر