نشست کتاب‌خوان ویژه روز دختر در مرکز آموزش عالی کاشمر

هم‌زمان با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر صورت گرفت؛

نشست کتاب‌خوان ویژه روز دختر در مرکز آموزش عالی کاشمر

نشست کتاب‌خوان ویژه روز دختر و جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) با معرفی کتاب‌های "خودت باش دختر" و "شرمنده نباش دختر" و حضور جمعی از دانشجویان دختر مرکز آموزش عالی کاشمر در کتابخانه این مرکز، برگزار شد.

نخستین نشست معرفی کتاب، به مناسبت گرامیداشت ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر در محل کتابخانه و مرکز اطلاع‌رسانی مرکز آموزش عالی کاشمر با حضور جمعی از دختران دانشجو برگزار شد.

در این نشست کتاب‌های "خودت باش دختر" و "شرمنده نباش دختر" اثر ریچل هالیس، از پرفروش‌ترین کتاب‌های آمازون و نیویورک‌تایمز برای اعضای حاضر در نشست معرفی و قسمتی از کتاب بازخوانی شد.

ریچل هالیس، بنیان‌گذار سبک جدیدی در حوزه عزت‌نفس و رشد فردی برای بانوان است. او در این کتاب از رازهای موفقیت خود به‌عنوان یک زن، یک مادر شاغل، کارآفرین، ورزشکار و نویسنده می‌گوید.