امروز پنجشنبه 9 فروردين 1403

مدیر آموزش پژوهشی مرکز آموزش عالی کاشمر جزئیات برنامه‌های هفته پژوهش این مرکز را تشریح کرد

مدیر آموزشی_ پژوهشی  مرکز آموزش عالی کاشمر، بابیان اینکه این دانشگاه با بیش از هزار دانشجو  یک دهه عمر فعالیت دارد؛ گفت: با برنامه ریزی های انجام شده به مناسبت هفته پژوهش با رعایت نکات لازم و تمام دستورالعمل های بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا مراسم هفته پژوهش و فناوری در بازه زمانی دهه آخر آذرماه در این مرکز برگزار می شود.

دکتر میثم مجیدی در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر با اشاره به اینکه امسال هفته پژوهش با شعار پژوهش و فناوری، پشتیبان تولید نام‌گذاری شده است؛ گفت: امسال شاهد رشد قابل توجهی در فعالیتهای پژوهشی و نوآوری بودیم.
وی با اشاره  به فعالیتهای پرشمار در حوزه پژوهشی گفت:  انتشار بیش از 20 مقاله و چاپ 6 کتاب و نیز فعالیت‌های هسته های نوآور مستقر در مرکز نوآوری و شتابدهی در این زمره است.

او در ادامه گفت: برنامه ریزی جهت برگزاری تعداد 13 کارگاه آموزشی، تجلیل از پژوهشگران برتر و رونمایی از فعالیت های تیم های نوآور مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز و آغاز سلسله نشست های فراسوی بحران در منطقه ترشیز از جمله برنامه های شاخص مرکز آموزش عالی کاشمر در هفته پژوهش است.

÷