امروز پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

قابل توجه دانشجویان رشته مترجمی زبان انگلیسی :

تصویر daneshjoei

اطلاعیه مهم

قابل توجه دانشجویان گرامی رشته مترجمی زبان انگلیسی :

با عنایت به از سرگیری آموزش حضوری و فرارسیدن ایام امتحانات پایانی سال تحصیلی 01-00 بدینوسیله موارد ذیل جهت اطلاع دانشجویان گروه مترجمی اعلام می گردد:

شرایط اسکان در خوابگاه

با توجه به شروع امتحانات گروه مترجمی از 1 تیرماه ، دانشجویان غیربومی متقاضی خوابگاه می توانند از تاریخ 30 خردادماه جهت اسکان به خوابگاه های مرکز مراجعه نمایند. ساعات مراجعت و پذیرش 7 صبح الی 20 شب خواهد بود.

بدیهی است دانشجویان گرامی که از راه های دور مراجعت می نمایند و زمان حضور ایشان با زمانبندی فوق همخوانی نداشته و دچار مشکل خواهند شد، در اسرع وقت موضوع را با امور دانشجویی مرکز 05155258801 داخلی 110  یا  109  مطرح نمایند.

هزینه اسکان رشته مترجمی جهت ایام امتحانات گروه مبلغ 100.000 تومان تعیین گردیده که دانشجویان محترم می بایست فقط از طریق دستگاه های ATM خودپرداز و یا مراجعه به شعب بانک ملی شهریه مذکور را واریز و رسید آن را پس از مراجعت به خوابگاه و در اولین فرصت به امور دانشجویی تحویل نمایند.

شماره کارت شهریه خوابگاه : 4222  9902  9975 6037

شماره حساب مربوطه :      0225062706008

به نام عواید حاصل از خوابگاه مرکز آموزش عالی کاشمر

دانشجویان محترم توجه فرمایند تجهیزات کلی مانند تخت، کمد لباس، تشک، فرش، یخچال و... در اتاق ها موجود می باشد، لذا لوازم مورد نیاز شخصی را می توانید به همراه داشته باشید. بدیهی است با توجه به مدت زمان کوتاه اقامت (ایام امتحانات) از به همراه آوردن وسایل اضافی و مازاد مصرف و همچنین اشیا قیمتی خودداری گردد.

آدرس خوابگاه ها : بلوار سیدمرتضی – بلوار دانشگاه – دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر

برادران : خوابگاه فجر    تلفن تماس   05155250528

خواهران :  خوابگاه یاس    تلفن تماس  05155250527

توجه :  در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با امور خوابگاه ها 05155258801 داخلی 110 تماس حاصل نمایید.

شرایط تغذیه دانشجویان

دانشجویان گرامی از هم اکنون می توانند با مراجعه به سایت مرکز آموزش عالی کاشمر و انتخاب گزینه " سامانه تغذیه" و یا مراجعه به آدرس اینترنتی self.kashmar.ac.ir  نسبت به رزرو غذای ایام امتحانات اقدام نمایند. (30 خرداد لغایت 17 تیرماه)

نام کاربری و رمز عبور سامانه به شرح ذیل تعریف شده است :

User : شماره دانشجویی

Pass : Aa@شماره ملی

در ایام امتحانات امکان رزرو وعده ناهار و شام با تعرفه مصوب صندوق رفاه دانشجویان و در تمام ایام هفته (شنبه تا جمعه) وجود خواهد داشت.

لطفاَ توجه نمایید با انتخاب سلف خوابگاه می توانید وعده ناهار و شام خود را در محل خوابگاه دریافت نمایید.

ساعات توزیع ناهار در خوابگاه 13 الی 14  و توزیع وعده شام نیز از ساعت 19 الی 21 خواهد بود.

*  *   *    آموزش استفاده از سامانه تغذیه  *   *   *

توجه :  در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با امور تغذیه 05155258801 داخلی 110 تماس حاصل نمایید.

فایل پیوست: