قابل توجه دانشجویان رشته علوم ورزشی غیر بومی (متقاضی خوابگاه)

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان فوق می رساند که با توجه به شروع کلاسهای عملی این گروه از تاریخ 1401/02/17، می توانند از روز پنج­شنبه (1401/02/15) از ساعت 8 صبح به بعد در خوابگاه مستقر شوند. در هنگام ورود، ارائه پرینت 3 دوز کارت واکسن به سرپرست خوابگاه الزامی می باشد. در غیر اینصورت از ورود آنها به خوابگاه ممانعت به عمل خواهد آمد.

هزینه خوابگاه برای اسکان 2 ماه، مبلغ 400 هزار تومان می باشد و دانشجویان موظف هستند رسید چاپی پرداخت هزینه خوابگاه خود را در روز شنبه به آقای مهماندوست (کارشناس امور دانشجویی) تحویل دهند.

دانشجویان خوابگاهی باید پتو، بالش، زیرانداز و وسایل شخصی خود را به همراه داشته باشند.

ضمناً به اطلاع می رساند که ساعت ورود دختران در کل ایام کلاسها، حداکثر تا 9 شب و پسران 10 شب می باشد.

دانشجویان خوابگاهی تحت هیچ شرایطی اجازه آوردن دانشجویان غیرخوابگاهی یا مهمان را به داخل اتاق ها ندارند.

طریقه رزرو غذا و برنامه کلاس های عملی نیز متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

روش های پرداخت:

شماره کارت 6037997599024222