سامانه آزمون مجازی برخط مرکز آموزش عالی کاشمر راه اندازی شد

رییس مرکز آموزش عالی کاشمر از راه اندازی و آزمایش موفق سامانه آزمون مجازی برخط خبرداد.
دکتر هادی معماریان اظهار داشت، با توجه به اعلام ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مبنی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محیط‌های علمی و پژوهشی و اعلام آمادگی 80 درصدی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی جهت برگزاری آزمون امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 98-99 بصورت غیر حضوری، سامانه برخط آزمون مجازی راه اندازی و با حضور حداکثری دانشجویان در آزمون آزمایشی با موفقیت مورد بهره برداری قرار گرفت.
دکترمعماریان افزود: تلاش گردید سامانه طوری طراحی شود تا اساتید و دانشجویان به‌راحتی از این سامانه استفاده کنند و مجموعه‌ای از قابلیت‌ها ازجمله کاربر پسند بودن، تعریف سؤال به‌صورت چهار گزینه‌ای، تشریحی و شفاهی (صوتی)، برگزاری آزمون به‌صورت آنلاین و آفلاین، امکان توزیع سؤال بر اساس الگوی سؤالات و توزیع آن به‌صورت تصادفی و ارتباط صوتی استاد و دانشجو را در بر گرفته و حتی متنوع تر از یک آزمون حضوری عمل نماید.

وی همچنین اظهار داشت البته روند ارزشیابی دانشجویان در طول ترم و بطور مستمر انجام شده است و به تمامی اساتید توصیه شده است که بخش اندکی از نمره کل را به آزمون پایان ترم اختصاص دهند و بنابراین سعی شده است که بخش عمده ای از امتیاز دروس بر اساس مواردی همچون تمرین، پروژه، سمینار، و آزمونک در طول ترم به دانشجویان اختصاص داده شود.