امروز شنبه 1 ارديبهشت 1403

جلسه ویدئو کنفرانسی معاونان دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور

جلسه معاونان دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور با حضور دکتر محمدرضا علم معاون محترم امور دانشجویان داخل کشور و دکتر الیاس منیری معاون محترم صندوق رفاه دانشجویان با میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در روز جاری (سه شنبه مورخ 99/04/24) بصورت مجازی برگزار گردید. دکتر عابدین پور معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی در خصوص این جلسه اظهار داشت: مسایل مختلف رفاهی- دانشجویی از قبیل سراهای دانشجویی و تغذیه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد دانشگاه ها آمادگی خود را در صورت بازگشایی دانشگاه ها و پذیرش حضوری دانشجویان پس از اعلان ستاد ملی مبارزه با کرونا و ابلاغ وزارت محترم علوم، تحقیقات و فناوری در هر زمانی برنامه ریزی لازم را انجام دهند. همچنین موارد مختلفی در موارد شورای انضباطی دانشجویان، انتخابات شورای صنفی-دانشجویی و انتقال و مهمانی دانشجویان در شرایط حاضر بررسی گردید. در این جلسه دکتر منیری به معاونان دانشجویی منطقه وعده داد بلحاظ استفاده حداکثری دانشجویان از محتواهای آموزشی در فضای مجازی، وام تحصیلی دانشجویان در سال تحصیلی آینده سه الی چهار برابر نسبت به سنوات گذشته افزایش خواهد داشت.