امروز پنجشنبه 9 فروردين 1403

تشکیل کارگروه برنامه‌ریزی آغاز سال تحصیلی در مرکز آموزش عالی کاشمر

جلسه کارگروه آغاز سال تحصیلی در مرکز آموزش عالی کاشمر به‌صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مرکز آموزش عالی کاشمر در این جلسه آمادگی کامل و همه جانبه این مرکز دانشگاهی برای شروع سال تحصیلی مورد تأکید قرار گرفت.
در این کارگروه ضمن تأکید بر انجام اقدامات لازم و آمادگی کامل سامانه ثبت‌نام برای انجام مراحل پذیرش دانشجویان نووورد، آمادگی کامل دانشگاه در بخش‌های سامانه آموزش الکترونیکی برای ارائه کلاس‌های غیر حضوری و تداوم بهینه فعالیت‌های آموزش، آمادگی کامل خوابگاه‌ها و تغذیه دانشجویی در صورت انجام واکسیناسیون و صدور مجوز برای حضور دانشجویان نیز اعلام شد.
گفتنی است؛ در این جلسه اعلام شد ؛ کلیه ارکان دانشگاه آمادگی کامل برای حضور دانشجویان دارند و بستر لازم برای تداوم آموزش‌های الکترونیکی نیز فراهم است.
 لازم به یادآوی است؛ در این  جلسه  ضمن هم‌اندیشی برای ارائه راهکارهای پیشنهادی و بررسی مسائل مربوط به بازگشایی دانشگاه با توجه به اینکه مرکز آموزش عالی کاشمر تابع تصمیمات وزارت و شرایط واکسیناسیون  است، اعلام شد؛ در صورت واکسیناسیون، کلاسها به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) برنامه ریزی خواهد شد و جزئیات بیشتر هم متعاقبا اطلاع‌رسانی می‌شود.